dimecres, 17 de desembre del 2014

Taller musical per a pacients pediàtrics a l'hospital La Fe

Ahir dimarts, alumnes del departament de piano, flauta i clarinet de la Unió Musical de Benaguasil, entre altres alumnes de piano del professor Rafael Salinas, en col·laboració amb l'associació Educació, Música i Acció Social (EMAS) participaren en un taller musical dirigit a xiquets ingressats a La Fe de València, amb la finalitat de fer-los més amena la seua estància a l'hospital. 
Els xiquets, dirigits pel nostre professor de flauta i director, José Carlos Hernández, participaren en el concert cantant cançons, siguent acompanyats pels músics assistents. 
L'experiència sigué especial i única per a tots, xiquets, músics, professors, pares assistents i personal de l'hospital, podent fer oblidar per un moment difícils situacions gràcies a la música.

Des del nostre centre pretenem educar els nostres alumnes, a més de musicalment, en la solidaritat, empatia i col·laboració, en definitiva, educar bones persones, i traure el millor de cadascun d'ells.

En primer lloc, agrair a l'associació EMAS l'oportunitat que ens ha donat per poder participar en este bonic event. Estem a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu. També al personal de La Fe, per fer possible que ahir visquèrem moments que estem segurs que cap dels assistents oblidarà. 
Als alumnes assistents, pel vostre ben fer, per traure temps en moments de molta feina com són estos dies per a compartir allò que millor sabeu fer. Als pares, per recolzar-nos en tot el que vos proposem. I en especial, als mestres Vanessa Pons, José Carlos Hernández i Javi Doménech per dedicar el vostre temps lliure a seguir educant, transmitint als vostres alumnes els valors que vos caracteritzen com a grans persones que sou. Enhorabona pel treball de tots.   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada