dimecres, 17 de desembre del 2014

Èxit al Concert Solidari de la Unió Musical de Benaguasil




Comencem els Nadals amb bones sensacions, bona música i bons sentiments. No podem més que agrair a tots els qui hui dimecres ens heu acompanyat al concert solidari de la Unió Musical de Benaguasil. Ens hem vist desbordats per totes les aportacions dels assistents al concert per a col·laborar amb Cáritas Benaguasil. Moltíssimes gràcies als pares, iaios, familiars i amics que heu fet la vostra xicoteta donació. Entre tots hem aconseguit l'objectiu que ens havíem proposat, deixant xicotet una vegada més el nostre auditori. 

També vos donem les gràcies de part de Cáritas, qui ens ha mostrat la seua gratitud per l'event de hui i la gran quantitat d'aliments obtesos. 

I com no, donar l'enhorabona als nostres músics, des del més xicotets fins el més major, als més de 120 alumnes que heu participat en el concert,, tant en la banda com en el cor, així com als professors i músics de la societat que heu participat voluntàriament, donant el millor de cadascun de vosaltres. I als nostres directors José Carlos Hernández, Pablo Gimeno i Pep Domínguez, per haver-nos fet passar una meravellosa vesprada, mostrant-nos el treball que heu preparat al llarg d'estos mesos. Com ha dit en la presentació del concert el nostre director, Javier Doménech, des del centre pretenem educar els nostres alumnes per a fer, no sols bons músics, sinó també millors persones, i amb este tipus d'actes donem un pas més avant en este aspecte. Enhorabona una vegada més i gràcies a tots per haver-ho fet possible. 

A poc a poc anirem penjant fotos del concert.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada