dimarts, 11 d’abril del 2017

Taller-concert de Jazz al Centre d'Estudis de la UMB

TALLER-CONCERT DE JAZZ 
AL CENTRE D’ESTUDIS UMB


El passat dimarts 4 d’abril va tindre lloc a les instal·lacions del Centre d’Estudis de la UMB un taller de jazz a càrrec del músic Laurent Erdös (director, compositor, arreglista, percusionista i pianista) i els seus alumnes (de 12 a 16 anys d’edat). Alumnes i professors del nostre centre varen poder gaudir d’aquesta experiència centrada en la música jazz.

Durant la realització d’aquest taller, els alumnes del professor Laurent Erdös (sempre guiats per aquest últim) varen explicar als alumnes del Centre d’Estudis com poder començar a treballar un standard de jazz. És per això que varen començar primer  per explicar quina funció realitza principalment cada instrument de la formació (piano, baix elèctric, batería, cantant i trompeta/trompa) per seguir a continuació en l’explicació teòric-pràctica de la peça.

A continuació, els alumnes de Laurent varen oferir un concert de jazz on varen interpretar coneguts temes de jazz com per  exemple: Autumn Leaves, Spain, The Girl from Ipanema, etc…

Però la cosa no va acabar ahí. El divendres 7 d’abril tornaren per a assajar junt a la bandeta del Centre d’Estudis. A Paris, els alumnes de Laurent no havien vist mai una formació d’instruments de vent i percussió com les que tenim ací a la Comunitat Valenciana. Per a ells també va resultar una experiencia única el fet de poder tocar amb una formació com les que tenim ací.


De segur que ha resultat una experiència molt positiva per a tots. Aquest intercanvi ha enriquit musical i culturalment a tots ells. De segur que tornarem a saber coses de Laurent i els seus alumnes prompte, tots ells tenen un gran talent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada