dijous, 16 de març del 2017

Concert didàctic a càrrec de la Brassband del Centre d'Estudis

El passat dimarts 14 de març, els xiquets de 4t, 5é i 6é de les escoles Asunción de Nuestra Señora, del C. E. I. P. Lluís Vives i del C. E. I. P. de Benimàmet gaudiren del concert didàctic oferit pels alumnes de la BrassBand del Centre d’Estudis Unió Musical de Benaguasil.


Els alumnes varen ser dirigits de forma magistral pel professor de tuba del centre Juan Ángel Moltó. A més a més, Juan Ángel va presentar cadascuna de les peces que l’agrupació interpretà i va presentar els instruments musicals de la familia de vent-metall.


En aquesta ocasió, el programa estava enfocat a la música tradicional espanyola. Els xiquets de les diferents escoles varen escoltar diverses peces com “Agüero”, “Cielo Andaluz”, “El Bateo” i “Fiesta Gitana en el Sacro Monte”. Cadascuna d’aquestes peces va estar precedidad de la corresponent explicació per tal que els xiquets entengueren allò que estaven escoltant. Tots varen disfrutar molt del concert didàctic.

Però bé, la cosa no va acavar ahir. La BrassBand, conscient de la proximitat de les falles, va oferir una segona part de música més festiva per a que els xiquets s’animaren amb cançons molt més conegudes per a ells.


Tots, majors i menuts, varen disfrutar molt de l’experiència viscuda. Podeu veure el concert didàctic al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=Ad0L6heuFyY&feature=youtu.be

Tal i com va concloure el mestre Juan Àngel Moltó el concert didàctic, tanquem aquest xicotet article: “No hi res més bonic que la música”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada