dimarts, 15 de novembre del 2016

Santa Cecília 2016

Estimades famílies,
Aquest cap de setmana celebrarem a la Unió Musical la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, amb les següents activitats:
 
Divendres 18 de novembre:.  
A les 17:30h, la bandeta dirigida pel mestre Jose Carlos Hernández realitzarà una cercavila per la localitat de Benaguasil. Acte seguit, els alumnes del centre podran gaudir de la ja tradicional “xocolatà” a l’annex de la societat. A més a més, els més menuts podran participar en les activitats que organitzaran enguany la comissió de delegats del Centre d’Estudis a la sala d’assajos.
D’altra banda informar que es suspendran les classes col·lectives de Bandeta, Orquestra i Conjunt de piano d’aquest divendres. La resta de classes es desenvoluparan amb normalitat.
 
Dissabte 19 de novembre:
El dissabte de matí la Banda Simfònica realitzarà un passacarrer per a replegar els nous músics que entraran a formar part de l'agrupació.
 
Diumenge 20 de novembre:
Per últim, invitar-vos el proper diumenge 20 de novembre, a les 19:00h,  al tradicional concert de Santa Cecília a càrrec de la Banda Simfònica UMB a l’auditori de la societat, en el qual es presentaran els nous components que entren enguany.
 
Atentament,
L’equip directiu.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada