dijous, 4 de desembre del 2014

La música, un espai d'encontre


El pròxim dimarts 16 de desembre, la Unió Musical de Benaguasil participarà amb l'associació EMAS (Educació, música y acció social) per acostar la música a xiquets malalts a l'hospital la Fe de València.

EMAS és una associació formada per músics, pares i professionals de l'educació que creuen en el paper socialitzador i formatiu de la música. L'associació organitza cursos, tallers i concerts amb la intenció de compartir valors, fomentar la comunicació entre diferents sectors socials. El concert del dia 16 vol acostar la música als xiquets que estan hospitalitzats a l'hospital de la Fe. Per això, es farà un taller pràctic per tal de millorar la coordinació psicomotriu, l'atenció i la creativitat. Després, es farà un concert en el qual els assistents no sols podran escoltar música d'un grup de jóvens talents de la nostra societat, sino que també participaran al final del mateix amb les cançons que s'hauran montat prèviament al taller.

Agrair la col·laboració dels nostres professors Vanessa Pons, José Carlos Hernández i Javier Doménech, així com als alumnes de piano, clarinet i flauta que participaran en este bonic event i a tots els qui ho faran possible. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada