diumenge, 6 d’abril de 2014

Jornades de portes obertesJORNADES  DE PORTES OBERTES

El Centre d'Estudis Unió Musical de Benaguasil obri les portes perquè tots aquells alumnes interessats en cursar estudis professionals de música coneguen el centre, als professors i les especialitats impartides .

L'objectiu d'estes jornades és orientar els alumnes que realitzaran les proves d'accés als ensenyaments professionals de música, podent rebre classes dels professors del centre, a més d'oferir la informació relativa a les mateixes o qualsevol altra que els assistents consideren d'interès .

Les jornades de portes obertes són gratuïtes i tindran lloc la setmana del 5 al 10 de maig . Els alumnes interessats en assistir s'han d'inscriure enviant el formulari corresponent a l'adreça de correu electrònic: uniomusical@gmail.com El termini d'inscripció serà fins al 2 de maig. El formulari està disponible a la pàgina web: http://umbenaguasil.es, en l'apartat Centre d'Estudis.

HORARIS

CLASSES INDIVIDUALS

Assistència a classe com a alumne oient.
Els alumnes interessats de les especialitats que exposem a continuació podran assistir com a oients a classe del seu instrument en els següents horaris:

Especialitat
Dia
Horari
Saxòfon
5 de maig
17'30 a 19'30h
Percussió
6 de maig
17'30 a 19'30h
Oboé
6 de maig
18'30 a 20'30h
Piano
7 de maig
17'30 a 20'30h
Contrabaix
7 de maig
18 a 20h
Fagot
8 de maig
19 a 21h
Trombó
8 de maig
17'30 a 19'30h

Assistència a classe com a alumne actiu
Els alumnes que assisteixen a la jornada de portes obertes el dissabte 10 de maig tindran la possibilitat de rebre classes per part dels professors del centre, els quals els donaran orientacions sobre les proves d'accés. És recomanable que durant aquesta sessió els alumnes interessats interpreten part del repertori que presentaran a les mateixes.

Especialitat
Dia
Horari
Clarinet, Flauta travessera, Saxòfon, Percussió, Piano, Trompeta, Trompa, Tuba, Violí, Viola, Violoncel.
10 de maig
10h

CLASSES COL·LECTIVES
També es podran visitar les sessions de classes col·lectives dels diferents grups i ensembles de la nostra societat, en els quals poden participar els alumnes del centre:


Especialitat
Dia
Horari
Grup de trompes
7 de maig
18'30h
Ensemble de saxòfons
7 de maig
18'30h
Ensemble de clarinets
10 de maig
11'30h
Orquestra de flautes ORFFBEN
10 de maig
11'30h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada