dimarts, 8 de novembre del 2016

III Seminari Internacional de Coaching i Psicologia del Músic a la Unió Musical de Benaguasil

El passat diumenge 6 de noviembre es realitzà a les instal·lacions de la Unió Musical de Benaguasil el III Seminari Internacional de Coaching i Psicologia del Músic a càrrec de tres grans especialistes en el tema com són:

-  Mauricio Weintraub: director d’orquestra, pedagog i psicòleg. Autor del llibre “Música i emocions”
- Guillermo Dalia: doctor en psicologia, especialista en psicologia de l’activitat musical i autor de diversos llibres de la psicologia del músic.
- Fermín Galduf: coach especialitzat en músics i formació master en programació neurolingüísitca. Trompista professional durant 25 anys i director de l’Institut de música i desenvolupament Gabou.

Al seminari es tractaren temes relacionats en la millora de la interpretació musical a l’escenari com varen ser per exemple: la concentració en la interpretació, la planificació de l’estudi i com connectar-se emocionalment amb les obres que s’interpreten.

Destacar la gran afluència de professionals en aquest seminari vinguts de distintes parts de la geografia espanyola. A destacar la presència al seminari del famós guitarrista flamenc Juan Manuel Cañizares (Premi Nacional de Guitarra i Premi al millor intèrpret de Música Classica).  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada