divendres, 12 de juny del 2015

Activitats musicals 2a quinzena de juny

A continuació vos adjuntem un document on informem de la realització de diverses activitats que es duran a terme durant la segona quinzena de juny. 

La finalitat d'aquests tallers és que l'alumnat puga experimentar altres activitats per tal de crear nous aprenentatges musicals.


Aquestes són les activitats:

Soundpainting: És el llenguatge universal de senyes per a la composició en directe, interpretat per músics, actors i ballarins. Aquesta activitat està destinada a alumnes que es troben entre els cursos de 3r i 6é d'Ensenyances Professionals.

Tallers d'improvisació musical: Els alumnes podran crear i interpretar música que prèviament no ha sigut escrita i que surt de manera espontànea utilitzant un material musical determinat. Obert per a alumnes d'Ensenyances Professionals i Elementals.

Parcials i assajos generals en la Banda d'Ensenyaments Professionals: L'alumnat tindrà l'oportunitat de treballar de forma més específica i intensiva la interpretació dins de l'agrupació musical bandística.

Simulacre d'Audició a una Orquestra Professional: Els alumnes podran assistir en viu, al funcionament d'una audició a una orquestra professional. Podran veure el funcionament d'unes proves i també aprendre les ferramentes que els possibiliten realitzar-la de la millor manera. Activitat realitzada per E.M.A. (Entrenament Mental per a l'Actuació).

Taller d'Iniciació a l'Alemany per a Músics: Activitat que preten introduir aquest idioma a la pràctica musical. Obert a tota la comunitat educativa. No es requereixen coneixements previs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada