dijous, 30 d’abril del 2015

Jornada portes obertes. 30 de maig de 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES
CENTRE D’ESTUDIS UNIÓ MUSICAL DE BENAGUASIL
30 de maig de 2015, 10’30h.



El Centre d’Estudis Unió Musical de Benaguasil ofereix a tots aquells interessats en presentar-se a les proves d'accés als ensenyaments professionals de música la possibilitat de conèixer el nostre centre i el seu professorat.

És per això que vos informem que el proper dissabte 30 de maig, a les 10’30h, es podrà assistir a aquestes jornades on s’informarà, orientarà i aconsellarà els alumnes i pares d’alumnes interessats en estudiar al nostre conservatori.

Cal destacar que els alumnes podran participar de manera activa, és a dir, podran portar l’instrument i tocar per tal de ser escoltats pel professor de la seua especialitat instrumental. En cas que els alumnes no puguen assistir el dissabte dia 30, podran assistir com a alumnes oients a alguna de les classes que realitzen els professors  entre setmana. En aquest cas, hauran de fer-ho saber mitjançant el correu electrònic i el dia i l’hora serà establert per l’equip directiu sempre que siga possible. 

Esta activitat no alterarà el funcionament ordinari de les nostres classes, i estarà organitzada en funció del nombre de sol·licituds. Hi haurà un nombre limitat d'assistents admessos.

La inscripció a la Jornada de Portes Obertes es realitzarà des del dia 4 fins 22 de maig de 2015. S’hauran d’enviar les següents dades:

- Nom i cognoms de l’alumne
- Edat
- Telèfon de contacte
- Correu electrònic
- Localitat
- Centre actual d’estudis
- Especialitat/Instrument
- Curs al que es vol accedir

Tota aquesta informació s’enviarà a la següent adreça electrònica:
ceuniomusical@gmail.com

Més informació:
Plaça del Castell n. 8, Benaguasil
Tel: 96 273 14 16
Horari d’atenció: de 17 a 20 h
Web: umbenaguasil.es
Bloc: centre-estudis.umbenaguasil.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada