dijous, 5 de març del 2015

Concert Fomentant la lectura



El proper dimecres 11 de març, a les 19:30, es celebrarà a l'auditori de la Unió Musical de Benaguasil el Concert "Fomentant la Lectura" a càrrec de la Banda d'Ensenyaments Professionals.
S'interpretaran les següents obres:

Tintin: Prisioners of the sun de Johan A. de Meij
Ivanhoe de Bert Appermont
The Gulliver's travels de Bert Appermont 
Cavallers Templaris de Josep Ros i García 

Totes aquestes obres estaran dirigides pel director de la formació: Pep Domínguez Martínez

La finalitat d'aquest concert, a més de gaudir de bona música, és sensibilitzar a l'espectador de la importància de la lectura per a la formació acadèmica i cultural de les persones i com la música pot fomentar aquesta activitat. 
Els espectadors tenen l'ocasió de llegir llibres però a més a més "escoltar-los". Nombroses són les obres literàries a les que compositors han posat música. Tal vegada, una de les coses més especials de la música és que també ens permet imaginar-nos una història i poder seguir-la.

Per tal de fomentar la lectura, proposem a tots els assistens portar un llibre de casa que ja hagen llegit, que consideren interessant i poder-ne agafar un altre que un altre espectador haja portat.

Abans d'entrar a l'auditori es podran deixar els llibres en taules situades a la sala d'accés i posteriorment, en acabar el concert agafar-ne un altre distint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada